Tillbaka till receptsidan     

 

Fransk gräslöksfisk

4 portioner

Ingredienser
500 g fisk, torsk, sej eller pangasiusfilé
1 knippa gräslök
2 st tomater
2 dl creme fraiche
1 dl mjölk
1 st fiskbuljongtärning eller motsvarande mängd fiskfond
1 msk fransk senap

Gör så här
Hacka gräslöken.
Skär fisken i bitar.
Dela tomaterna, kärna ur dem och skär i bitar.
Vispa ihop crème fraiche, mjölk, gräslök och senap i en panna. Låt det koka ihop och lägg i fisken.
Låt allt sjuda på svag värme 5 minuter (fryst fisk 10 min).
Lägg i tomaterna och låt dem bli varma.
Servera med pressad potatis.

Tillagningstid: ca 30–45 min


Detta recept finns på många olika sidor på internet. Jag har fått mitt från Matklubben.se
 

Webmaster